14 sep 2014

MN en W 1 - W.I.K.'34 1

Op zaterdag 13 september stond voor W.I.K.’34 de uitwedstrijd tegen MN&W uit Hijum op het programma. W.I.K.’34 begon wat onzeker aan de wedstrijd en keek meteen tegen een 2-0 achterstand aan. Ze wisten terug te komen tot 3-2, maar MN&W was gretiger en creatiever. Daardoor werd het verschil alsmaar groter en stond er tijdens de rust een 11-3 voorsprong voor MN&W op het scorebord. Coach Jelle Dijksma  zette de W.I.K.’ers tijdens de rust op scherp en dit resulteerde in een veel gretigere ploeg in de tweede helft. W.I.K.’34 creëerde kansen en scoorde gemakkelijker. Met nog een kwartier te spelen stond er opeens een 12-10 stand op het scorebord. Helaas kon W.I.K.’34 niet aan het langste eind trekken en won MN&W de wedstrijd met 16-10. Gezien de tweede helft ziet W.I.K.’34 vol vertrouwen de volgende thuiswedstrijd tegen Zunobri tegemoet. Ondanks het verlies keerden ze ‘mei nocht en wille’ huiswaarts.