29 sep 2018

W.I.K.'34 1 - NOVEAS 1

DAMWÂLD- Op zaterdag 29 september ging W.I.K.'34 vurig van start. Al snel werd het eerste doelpunt gemaakt. De ploeg onderleiding van Johannes Koster stond op scherp. In het eerste kwartier werd er veel gescoord. De afstandschoten van Simon Fokkema gaf de ploeg uit Damwoude ruimte. Er werden mooie acties gemaakt en W.I.K.'34 kwam al snel op een 9-5 voorsprong. W.I.K.'34 liep daarna nog verder uit naar 12-6. Het einde van de eerste helft naderde en W.I.K.'34 zakte in. Met een tussenstand van 13-9 gingen de ploegen de kleedkamer in.

Na de rust stond W.I.K.'34 weer op scherp, met name Sybrand de Boer zorgde ervoor dat er 17-11 op het scorebord stond. Uiteindelijk maakte ook Noveas nog een aantal doelpunten, maar echt spannend werd het niet. De overwinning ging terecht naar W.I.K.'34. Eindstand: 20-16

Doelpuntenmakers: Simon Fokkema (6x), Sybrand de Boer (6x), Aukje Bloem (3x), Miranda Krol (2x), Siebrich Douma, Johan Boskma en Franke Zeinstra